Álmaink otthona vagy épp irodája sajnos sokkal több mindenből áll, mint ahogy azt gondolnánk. Hiszen a kialakítás vagy a felújítás során felmerülnek olyan kérdések is, melyekről fontosságuk ellenére is hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

És mivel a tökéletesség a részletekben rejlik, nem árt kiemelt figyelmet szentelni még egy olyan hétköznapi eszköznek is, mint az ajtópanelek. Hiszen a rosszul megválasztott ajtópanelek nem csak az esztétikát bontják meg, hanem olyan hiányosságokat is eredményezhetnek, ami akár az ingatlanunk piaci értékét csorbítja.

Hogyan ronthatják le az ajtópanelek a piaci értékeket?

Ma már minden ingatlan esetében köztelezően kiállítandó az úgynevezett Energetikai Tanúsítvány, mely az ingatlan energiafogyasztási besorolását hivatott mutatni. Ezt az értéket nagyban meghatározza a hőszigetelés kialakítása, melyben az ajtópanelek is nagy szerepet játszanak.

A megfelelő ajtópanelek alkalmazásával ingatlanunk hőszigetelése javul, – értéke megnő, – rezsije pedig csökken.

Milyen további előnyei lehetnek a jól megválasztott ajtópaneleknek?

A minőségi ajtópanelek a hőszigetelésen kívül a hangszigetelés feladatát is kiválóan ellátják.

Mik tehát a jó ajtópanelek ismérvei?

  • jó hőszigetelő
  • jó hangszigetelő
  • esztétikus kivitelű

Ezen ismérveknek a szlovák GAVA PLAST és az angol GBW ajtópanelek maradéktalanul megfelelnek.

Vállalkozásunk e két gyártó hivatalos viszonteladójaként a magas minőséget képviselő ajtópaneleket forgalmazva van jelen a hazai piacon.

Megrendelőink számára a GAVA PLAST ajtópanelek és a GBW ajtópanelek értékesítésén túl elérhetővé tettük az olyan szolgáltatásainkat is, melyek ügyfeleink kényelmét hivatottak kiszolgálni.

Egyéni megbeszélés alapján igényelhető, teljes körű szolgáltatásaink az ajtópanelek területén belül:

  • helyszíni igényfelmérés és árajánlat készítés
  • házhoz szállítás
  • beépítés
  • elő és utómunkálat végzés