Életvitelünk folyamatos alakulása újabb és újabb szokásokat eredményezett a hétköznapokban. Amíg régen, falun nem volt divat az ajtót kulcsra zárni, addig ma már biztonsági ajtókkal és korszerű technikákkal védjük magunkat.

De van, amikor nem csak a biztonságérzet növelése miatt szánjuk rá magunkat az elzárkózásra. Ugyanis a redőnyök a biztonságon kívül, egyszerre több problémára is megoldást kínálnak.

Többek közt a redőnyök kiváló alternatívaként szolgálnak mind a téli, mind a nyári időszakban történő hő-, hang – és fény szigetelés optimális biztosítására.

Különösen vonzó tulajdonsága, hogy a nyári hónapokban is biztosítja a friss levegős, rovar – és fénymentes pihenést.

Vállalkozásunk a modern nyílászárók értékesítése mellett van jelen a redőnyök piacán is. Forgalmazásunkban kizárólag olyan redőnyök érhetőek el, melyek a magas minőség mellett tartósság, a kedvező ár és az esztétika képviselői is egyben.

Milyen redőnyök szerepelnek a termékpalettánkon?

  • külsőtokos redőnyök
  • föléépített redőnyök

Előbbi a nyílászáró síkja előtt helyezkedik el, ezért utólagosan is fel lehet szerelni, utóbbi pedig a régi ablak fölött elhelyezkedő meglévő fa redőnyszekrényt váltja ki és mivel az ablak fölött található ezért a bevilágítást nem csökkenti.

Munkatársaink az értékesítésen kívül a redőnyök házhoz szállítását és beépítését is vállalják. Valamint az igényeknek megfelelően, előzetes egyeztetés alapján a további kapcsolódó szolgáltatásokat is ellátjuk.

A redőnyökkel kapcsolatban kérje helyszíni felmérésünket, mely Budapest területén belül ingyenes.

A főváros területén kívül, országos viszonylatban előzetes egyeztetés után áll módunkban kiszállni.