Ahogy személyünknél az öltözékünk határozza meg az első benyomást, így ingatlanjainknál az ajtók váltják ki ugyanezt a hatást. Hiszen hiába rendezettek a terek és otthonosak a szobák, ha a beltéri ajtók jellegtelenek, ütöttek és kopottak, az összhatás sajnos nem lesz a várt.

Azonban a beltéri ajtók cseréje legtöbbször csak a teljes felújítás alkalmával kerül szóba, így sok esetben a tulajdonos ízlésétől ellentétben még mindig a múlt századi, tömeg gyártott beltéri ajtók vannak előtérben. De szerencsére ma már számtalan gyártó kínálja a beltéri ajtók hatalmas választékát, amiben mindenki megtalálhatja az ízlésének és költségvetésének is egyaránt megfelelő darabokat.

A széles választék és a kedvező ár párosításával tehát nem érdemes tovább halogatni a beltéri ajtók cseréjét.

Vállalkozásunk a nyílászárók piacán belül a prémium minőségű Tisza beltéri ajtók és a Porta Doors beltéri ajtók hivatalos forgalmazója.

Hogyan válasszuk ki az új beltéri ajtókat?

  • A harmónia megőrzése vagy épp elérése érdekében fontos, hogy a kiválasztott beltéri ajtók maximálisan illeszkedjenek a beltéri enteriőrbe.
  • Az esztétikum mellett ügyeljünk alapvető funkciójának – a térelválasztásnak – a tökéletes ellátására.
  • Tartóssága, kialakítása és hangszigetelése különös figyelmet igényel az egyes funkcionális helységek esetében (például egy nappali beltéri ajtónak szánt tejüveg nem biztos, hogy megfelelő a mellék helység ajtajának is).
  • Nem utolsó sorban pedig ügyeljünk a részletekre is, ne feledkezzünk meg a kilincsekről, az üvegbetétekről vagy épp a rátétekről.

A megfelelő beltéri ajtók kiválasztásához vegye igénybe munkatársaink segítségét, hiszen a teljes körű szolgáltatásainkon belül kollégáink a helyszínre kiszállva elvégzik az igényfelmérést. Továbbá biztosítják a kiválasztott beltéri ajtók beszerzését, házhoz szállítását és beépítését is, az elő és az utómunkálatok ellátásával együtt.

Figyelem! Teljeskörű szolgáltatásaink előzetes egyeztetés után vehetőek igénybe!

PORTA DOORS beltéri ajtók

A Porta Csoport, több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. A PORTA DOORS katalógus tartalmazza a legújabb eredményeket a stílus, dizájn és a gyártástechnológia vonatkozásában. Minden termék a pontos kivitelezést, a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviseli. Gondosan ügyelünk a termékek legapróbb részleteire, amit híven példáz ügyfeleinek elégedettsége.

A gyártó legfrissebb kínálata elérhető az alábbi linken:

Porta Doors katalógus